Recuperari Creante

Acceptarea dosarului prin completarea formularelor on-line de catre solicitant este primul pas in demararea de comun acord a unei proceduri de recuperare.

Trimiterea prin intermediul internetului a documentelor necesare deschiderii de dosar conform cu instructiunile postate pe web-site.
În majoritatea cazurilor, debitorii plătesc mai rapid odată ce este implicat un serviciu de recuperare a creantelor, motivul fiind evitarea unor demersuri juridice ce au  finalizare favorabila in 100% din cazuri.
Beneficiile imediate sunt evidente prin fluxul  de numerar crescut.
Serviciile de recuperare a creanţelor pot ajuta la creşterea fluxului dumneavoastra de numerar prin reducerea sumei creantelor .

Comisionul nostru este foarte scăzut şi poate fi negociat in functie de mai multe criterii ce vor fi negociate in mod direct.

Nu conteaza orasul sau judetul unde este localizata creanta, serviciile noastre sunt functionale la nivel national.

Sondaj
Considerati necesar acest serviciu de recuperare in temei legal a datoriilor de natura economica intre companii ?
Adrese Utile
  In aceasta rubrica va vom pune la dispozitie o serie de adrese si linkuri utile ce va pot fi folositoare. pentru a folosii aceste adrese dati click pe butonul de mai jos Deschide Lista Adreselor.        ...
Informeaza-ma

Daca doriti sa primiti informatii despre gama noastra de servicii sau despre ultimele informatii si promotii, va rugam sa treceti adresa personala de e-mail in casuta de mai jos.

 

Juridic Ultima Ora